Caută
Close this search box.

Familia Melencu cere DIICOT să fie chemată la identificarea bunurilor Luizei

melencu

Familia Luizei Melencu, fata dispărută în județul Olt în luna aprilie, a făcut o solicitare către procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă. Mama și bunicul tinerei vor să primească informații despre felul în care se derulează ancheta, să se facă o reconstituire privind incinerarea și să fic chemat un medic legist.

Familia Luzei cere ca procurorii să precizeze dacă în acest caz probele au fost prelucrate și comparate cu cele recoltate de la locul faptei și cu ADN-ul Luizei.

Mama şi bunicul Luizei vor să fie chemați pentru a recunoaște obiecte ale Luizei, care au fost găsite la percheziții. Ei consideră că este „impardonabil și de rea-credință faptul că este imposibi să se fi găsit un rucsac, o șapcă și alte obiecte ce puteau aparține fiicei/ nepoatei noastre și nu am fost chemați pentru identificarea acestora”.

Mama și bunicul fetei mai solicită ”să se treacă de îndată la un experiment judiciar-reconstituire privind arderea unui cadavru (de animal, comparabil cu constituția victimelor), în modalitatea indicată de inculpatul Gheorghe Dincă și cu adaosurile de materiale inflamabile precizate de acesta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri