Caută
Close this search box.

Fifor: E o presiune uriaşă zilele astea pe lucrătorii Ministerului de Interne

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a declarat că nu vrea să comenteze misiunea de ieri de la Caracal când echipajele de poliţişti şi scafandri s-au mobilizat pentru căutarea Alexandrei după primirea unei informaţii conform căreia ar fi în viaţă, dar a spus că e o presiune uriaşă zilele acestea asupra lucrătorilor MAI.

„E o presiune uriaşă zilele astea pe lucrătorii MAI, faptul că sunt persoane care au greşit, că poate prin modul defectuos de a-şi face datoria au contribuit la ce s-a întâmplat la Caracal, astea sunt lucruri în cercetare la DIICOT, cine a greşit plăteşte, dar, vă rog să înţelegeţi că MAI înseamnă şi oameni care îşi fac datoria. Oamenii aceştia sunt în jurul dumneavoastră în fiecare zi, sunt fie de la SMURD, fie de la IGSU.

Nu comentez eu misiunea de ieri a MAI”, a afirmat Mihai Fifor.

Ancheta în cazul lui Gheorghe Dincă a pendulat, miercuri, la Caracal, între ridicol și disperare. Polițiștii, scafandrii, procurorii au scotocit prin toate canalele și în toate curțile vecinilor lui Gheorghe Dincă în căutarea fetelor și a probelor care să ajute ancheta.  Polițiștii au primit la prânz o informație care spunea că fata de 15 ani ani răpită de individul din Caracal trăiește. Chiar și locul unde era legată era indicat. A fost un moment plin de tensiune, cel puțin așa sugerează imaginile cu reacția polițiștilor.

După descinderi, s-a dovedit că a fost o pistă falsă.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri