Caută
Close this search box.

Firea a spus că Avocatul Poporului trebuie să se ocupe de treburi serioase, nu de mașinile parcate ilegal

gabriela Firea

Primarul general al Capitalei  crede că Avocatul Poporului ar trebui să se ocupe de „treburi serioase”, cum ar fi cazul de la Caracal, şi nu de autoturismele care blochează intrări în spitale sau linii de tramvai, maşini care sunt ridicate de Poliţia Locală.

„Am observat că în ultima perioadă Avocatul Poporului s-a specializat în a nu apăra poporul, pentru că văd că sunt foarte multe probleme în ţară, în toate domeniile, unele au rezolvări, altele nu, sunt peste tot nemulţumiri şi până la urmă este normal să fim activi şi din punct de vedere civic şi social”.

„Cred că Avocatul Poporului trebuie să se ocupe de treburi serioase – Caracal şi altele -, nu dacă ridicăm sau nu o maşină care blochează intrarea la Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu” sau maşina lăsată pe linia de tramvai. Eu invit reprezentanţii Avocatului Poporului la un dialog deschis. Cred că este o chestiune mai mult de natură şicanatorie”, a declarat edilul Capitalei, potrivit Agerpres.

„Aşa cum ştiţi, s-au ridicat în ultimele două zile 17 autoturisme în Capitală, dar nu au fost abuzuri aşa cum citisem anterior, nu au fost ridicate maşini acolo unde au fost parcate, să spunem, oarecum la mica înţelegere, deşi la distanţă mică era un semn de parcare interzisă. S-au ridicat strict autoturisme lăsate abandonate în staţiile de autobuz, pe linia de tramvai, în faţa Spitalului de copii „Grigore Alexandrescu” şi care blocau pur şi simplu căi de acces, căi urgente, căi importante. Aşa şi cu Codul administrativ. Sunt cred că priorităţi extraordinare în această ţară şi dacă este să facem politică şi de la această instituţie eu cred că nu este corect şi sunt convinsă că poporul care aşteaptă o implicare activă de la Avocatul Poporului va sancţiona astfel de derapaje şi preocupări care nu au nicio legătură cu agenda cetăţeanului. Probabil că există o agendă politică, dar ştiţi şi dumneavoastră că în politică este un pic mai greu”, a mai  declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri