Caută
Close this search box.

Firea: Nu cred că preşedintele Iohannis ar lăsa ţara fără instituţii funcţionale

Firea PSD Mamaia

Înainte de a intra la şedinţa CEx a PSD de la Mamaia, Gabriela Firea a declarat că nu crede că preşedintele Klaus Iohannis ar lăsa ţara fără instituţii funcţionale.

Gabriela Firea, primar general al Capitalei, spune că în pofida situaţiei politice actuale, preşedintele nu va putea lăsa ţara fără instituţii funcţionale. O situaţie de criză ar putea duce chiar la criza salariilor şi pensiilor, spune Firea.

„Suntem cu toţii îngrijoraţi şi ar fi ilar să abordăm un optimism şi să spunem că nu se întâmplă nimic. Mi-aş dori ca cei care iau decizii importante preşedintele, premierul, parlamentarii, cei care participă la negocieri să se gândească la cetăţeni.

Ce ar însemna o ţară intrată în criză, într-o sincopă executivă, Doamne fereşte de o catastrofă, de un moment neplăcut în care instituţiile trebuie să funcţioneze la maximum?

Nu cred că preşedintele ar lăsa ţara într-o situaţie ca guvernul să nu mai poate face şedinţe, ministerele să nu mai poată funcţiona.

Să facem un exerciţiu: cu o criză guvernamentală, românii trebuie să ştie că nu îşi vor mai lua salariile, pensiile, că instituţiile nu vor mai funcţiona. Într-un fel sau altul cei care au contribuit la tabloul de azi, toţi trebuie să găsească soluţia, dar nu influenţată de campanie prezidenţială”, a declarat Gabriela Firea, înainte de şedinţa CEx PSD de la Mamaia, citată de Mediafax.

„Nu cred că îi ajută pe români. Cred că toţi actorii politici trebuie să dea dovadă de maturitate. Ţara asta nu-şi permite un hău legislativ”,a mai spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri