Fiul lui Dragnea s-a dat iar în stambă. Unul dintre frații Codrea și-a planificat nunta, care se anunța a fi un eveniment de proporții, cu peste o mie de invitați.

Și cum pentru o astfel de desfășurare de forțe era nevoie și de un nume greu, frații Codrea l-au rugat pe Valentin Dragnea să joace rolul de naș. De altfel, prietenia dintre fiul lui Dragnea și frații Codrea este una de notorietate, frații Codrea fiind remarcați și în fotografiile de nuntă ale lui Valentin Dragnea.

Evenimentul, anunțat ca unul extraordinar pentru Turnu Măgurele, a adus laolaltă foarte multe persoane, din categorii sociale diferite. Nunta a fost fără dar și au fost invitați aproape toți oamenii din oraș. Unul dintre invitați ne-a povestit că la nuntă au primit invitație până și paznicii din Turnu Măgurele.

Frații Codrea fac parte din elita financiară a județului Teleorman, cei doi oameni de afaceri fiind cunoscuți pentru faptul că ar avea foarte mulți bani, lucru care le permite să întrețină afaceri de succes la nivel județean și chiar internațional.

Cei doi activează în domeniul imobiliarelor, dar trimit mii de oameni la muncă în străinătate în fiecare an. Gurile rele din Turnu Măgurele spun că frații Codrea ar fi făcut și ceva pușcărie prin Spania, pentru evaziune fiscală.

Cert este că bani au, din moment ce își permit să organizeze o nuntă fără dar, la care să invite tot orașul. Iar prezența lui Valentin Dragnea la eveniment, în calitate de naș, nu face altceva decât să confirme că oamenii “de succes” ai Teleormanului trebuie să fie prieteni cu clanul Dragnea. Altfel, nici iarba nu crește, scrie Liber în Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here