Caută
Close this search box.

Florin Călinescu, mesaj pentru Viorica Dăncilă: Prim-ministrul României nu are dreptul să se plângă

De curând intrat în politică, actorul Florin Călinescu, fondatorul Partidului Verde a declarat la Realitatea TV că prim-ministrul României nu are dreptul să se plângă, „nu ai decât să suferi cu unghiile făcute și cu părul cromo platinizat”.

Florin Călinescu și-a canalizat atenția către premierul României, Viorica Dăncilă, cătreia i-a transmis câteva, explicând că un prim-ministru ”nu are voie să se plângă”.

”Este cel mai puternic om din România pentru că România i-a permis să ajungă în poziția asta. Noi nu selectăm oamenii dacă știu o limbă străină, dacă pot să vorbească în mod satisfăcător pentru oameni. Aud că și președintele României are o casca în ureche și i se spune la stânga, la dreapta. Aud și eu acum, poate că așa și trebuie…

Doamna respectivă, înainte de Putna se duce la Craiova. Nu știu cu ce, probabil cu elicopterul. În ce calitate? Probabil, de prim-ministru. Cât costă ora…

Este tulburător că această doamnă, cel mai puternic om de România, s-a văitat că este terfelită, că este nedrept tratată.

Aș vrea ca cel care notează să-i transmită exact: doamna nu a fost, este femeie, că nu stă bine cu limba română, dar nu ai voie să te plângi. Nu ai decât să sudezi cu unghiile făcute, te-ai emancipat, ai ajuns egală cu bărbații, aia e. E o glumă proastă, politicianul nu are sex, e politician și atât.

Este impropriu unui prim-ministru, unui șef de partid, unui candidat la președinție, mai ales când o femeie s-a luptat pentru emancipare și societatea acceptă cu greu, dar este obligată să accepte egalitatea în drepturi, nu te vaiți!

Nu apeleze la argumentul: sunt femeie. Fetele alea care joacă fotbal sau fac box, MMA, nu spun: nu da prea tare.

Nu ai decât să suferi cu unghiile făcute și cu părul cromo platinizat. Te-am emancipat, ai ajuns egală cu bărbații.

Este o glumă proastă, nu are dreptul prim-ministrul României să se plângă apelând la realitatea că este femeie” a spus Florin Călinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri