Caută
Close this search box.

Florin Cîţu: MAI – tupeu de borfaş. Ţara arde din cauza incompetenţei lor

florin cîţu

Florin Cîţu a reacţionat, cu privire la proiectul pus în transparenţă de MAI, referitor la recompensa cadrelor militare pentru exercitarea exemplară a atribuţiilor.

Senatorul PNL a afirmat că MAI „are tupeu de borfaş” să vorbească despre recompense în contextul cazului din Caracal.

„MAI- tupeu de borfaş! În timp ce toată România vede cât de incomeptenţi sunt cei din MAI, uitaţi ce proiect pun ei în dezbatere publică: -Ordinul ministrului privind stabilirea condiţiilor de acordare a recompenselor morale, financiare şi materiale cadrelor militare din Ministerul Afacerilor Interne, a nivelului structurilor la care se constituie consiliile de onoare, a modului de constituire şi a procedurilor de lucru ale acestora-. Asta este pentru -profesionalistii- din MAI, nu?”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Senatorul liberal a afirmat că ţara arde din cauza incompetenţei Ministerului de Interne şi că statul ar trebui reformat din temelii.

„Ţara arde din cauza incompetenţei lor şi ei vor recompense şi morale, financiare şi materiale. Reforma din temelii a statului. Urgent!”, a adăugat Cîţu.

Ministerul de Interne a pus în dezbatere publică un proiect care prevede acordarea unor recompense morale şi materiale cadrelor militare care îndeplinesc exemplar atribuţiile de serviciu.Printre recompense se numără cele financiare, distincţii onorifice, arme de apărare sau ridicarea unei sancţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri