Caută
Close this search box.

Florin Prunea anunță noul antrenor al lui Dinamo

Preşedintele Florin Prunea a anunţat, marţi dimineaţă, că noul antrenor al lui Dinamo Bucureşti va fi Dusan Uhrin Jr. (51 de ani).

Deşi mutarea nu a fost oficializată, Prunea spune că s-a înţeles cu tehnicianul ceh.

Florin Prunea a vorbit cu părere de rău despre plecarea lui Eugen Neagoe, cel care va fi nevoit să susţină mai multe controale medicale după stopul cardio-respirator suferit în timpul meciului cu Universitatea Craiova, scor 0-2, din etapa a doua a Ligii I. De asemenea, Dusan Uhrin Jr. îi va păstra în staff-ul său pe antrenorii secunzi Sebastian Moga şi Iulian Mihăescu.

„Uhrin nu a semnat încă, dar ne-am înţeles. Ne-am orientat în ultimele zile. Am negociat cu mai mulţi antrenori în antrenori, iar soluţia cea mai bună este Dusan. Pare că am întârziat cam mult. Eugen este cel care şi-a format lotul şi speram că se va întoarce cât mai repede la echipa. El va mai face nişte investigaţii, am vorbit cu el, el a fost primul care a recunoscut că nu mai poate continua aşa. Sebi (n. red. – Sebastian Moga) și Iulică (n. red. – Iulian Mihăescu) vor rămâne. Dusan a spus că e mulţumit de români, că a lucrat cu români şi vrea să păstreze staff-ul lui Eugen”, a declarat Florin Prunea, marţi dimineaţă, la DigiSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri