Caută
Close this search box.

Fost șef din Jandarmerie, amendat după ce a sunat la 112

112

Gheorghe Avram, fost şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare, a fost amendat cu 500 de lei pentru că a sunat la 112 şi a anunţat că s-ar fi rătăcit, el spunând când a fost găsit că a încercat să testeze reacţia autorităţilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, Adriana Pop, a declarat sâmbătă că a fost un apel la 112 pentru o persoană rătăcită în pădurea Noroieni. Când persoana respectivă a fost găsită, a spus ca a fost doar „un test”.

„Am avut un apel la 112 pentru o persoană rătăcită. Aceasta a fost localizată rapid de către cei de la STS, am trimis la fata locului un echipaj de prim ajutor, iar persoana a fost găsită imediat, fără nicio problemă. Am înţeles de la colegi că a spus că a făcut un test. Dacă era un test, trebuia să fie organizat ca un test. Apelul a fost înregistrat ca un apel abuziv”, a spus Adriana Pop.

În urma apelului abuziv, bărbatul a fost amendat de poliţişti.

„Bărbatul a fost sancţionat cu 500 de lei pentru apel abuziv la numărul 112”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Paula Gabor.

Surse judiciare au precizat ca persoana sancţionată este un fost şef al IJJ Satu Mare, Gheorghe Avram.

Sursă: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri