Caută
Close this search box.

Fotbalist celebru, mort la 40 de ani

La vârsta de 40 de ani, celebrul portar Dino Zoff devenea campion mondial cu naționala Italiei, și mai celebra Squadra Azzura. Era anul 1892, la Mundialul spaniol, după acel formidabil meci cu Brazilia lui Socrates, 3-2, și după finala cu Germania, 3-1…

Ei bine, când auzi că un fotbalist moare la 40 de ani nu poți decât să te cutremuri. Dar adevărul este mai mult decât trist …

Junior Agogo, fost internațional ghanez, a decedat, joi, la vârsta de 40 de ani.

Potrivit The Sun, Agogo a decedat într-un spital din Londra. Sursa citată mai scrie că fostul fotbalist suferise un atac vascular cerebral în 2014, la doar doi ani după ce își încheiase cariera. În urma acestor probleme medicale, Agogo a rămas cu dificultăți de vorbire, informează mediafax.ro.

Junior Agogo a evoluat pe postul de atacant și și-a petrecut mare parte a carierei în ligile inferioare din Anglia. Acesta a evoluat pentru echipe precum Sheffield Wednesday, Oldham Athletic, Chester City, Lincoln City, QPR, Barnet, Bristol Rovers sau Nottingham Forest. De asemenea, a mai jucat în SUA, Egipt, Cipru și Scoția, retrăgându-se în 2012, de la Hibernian.

La echipa națională a Ghanei a strâns 27 de selecții și 12 goluri, iar la Cupa Africii din 2008 a obținut locul al treilea alături de țara sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri