“Xana a murit astăzi, la 9 ani, după o luptă intensă timp de cinci luni cu boala cumplită numită osteosarcom. Mulţumim celor care au fost alături de noi în aceste luni şi mulţumim pentru discreţie şi înţelegere. Ne vei lipsi tare mult, dar ne vom aminti înfiecare zi de tine şi vom trăi cu speranţa că într-o zi ne vom întâlni. Vei fi steaua care va călăuzi familia noastră”, a scris Luis Enrique pe Twitter.

Tehnicianul Luis Enrique, care a demisionat în iunie din funcţia de selecţioner al Spaniei din motive personale, a anunţat, joi, decesul fetiţei sale, Xana, în vârstă de 9 ani.

XANA ENRIQOE suferea de osteosarcom, o formă de cancer osos, boală cu care s-a luptat timp de cinci luni, cionform NEWS.RO.

Luis Enrique a demisionat din postul de selecţioner, din motive personale, la 19 iunie.

Din 26 martie, când a fost nevoit să părăsească de urgenţă echipa naţională pentru a reveni la Barcelona, din cauza unor probleme familiale, Luis Enrique nu a mai păşit pe niciun stadion, însă şi-a urmărit jucătorii prin intermediul înregistrărilor video. La meciul cu Malta, din aceeaşi zi, echipa a fost condusă de pe bancă de Moreno şi aşa a fost şi la partidele cu Insulele Feroe şi cu Suedia.

Naţionala Spaniei se află în grupa României pentru preliminariile Campionatului European din 2020.

223 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =