Caută
Close this search box.

FOTO. Ciprian și Marius, băieții pe care îi mângâie emoția și îi iubește Victoria

Pentru ei nimic nu este imposibil. Dimpotrivă. Destinul le este marcat de izbândă și lumină.  Ciprian și Marius au un uluitor parcurs care a crescut constant din iunie anul trecut până acum. De la locul 4 la Cupa Mondială I 2018, au ajuns să fie vicecampioni mondiali și europeni en-titre, fiind priviți justificat respect și nedisimulată teamă de orice adversari.

Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc intră și ei, astăzi,  în semifinalele de dublu rame, M2-, ale Campionatului Mondial de la Linz, Austria, de la ora 12.30. Ciprian și Marius vor fi pe culoarul 5, concurând cu Noua Zeelandă, Australia, Marea Britanie, Canada și Franța, iar primele 3 locuri vor merge în Finala A.

Ciprian și Marius sunt vicecampioni mondiali en-titre și medaliați cu bronz anul trecut la Europene, iar acum sunt vicecampioni continentali en-titre.

În 2018 au intrat în Finala A a  Cupei Mondiale I de la Belgrad, unde au ocupat un remarcabil loc 4.

Acum, la Linz, îi așteptăm din nou în Finala A, ACOLO UNDE ESTE LOCUL, incusiv pe podiumul european și, în același timp, pe pista olimpică de la Tokyo. De mai bine de un an ei nu ne-au înșelat așteptările niciodată. Nu o vor face nici acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri