Caută
Close this search box.

FOTO. Enache și Prundeanu, titanii care mută munții și întorc apele

… Ei, când vor, pot muta și munții din loc. Darmite apele pe care vâslesc. Apele pe care vâslele lor le întorc și alunecă, de la o vreme încoace, spre cele mai importante medalii ale lumii canotajului.

Ionuț Prundeanu și Marian Florin Enache intră azi în semifinalele de dublu vâsle, M2x,  ale Campionatului Mondial de la Linz, Austria, de la ora 12.50. Marian și Florin vor fi pe culoarul 1, concurând cu Noua Zeelandă, Marea Britanie, Olanda, Irlanda și Franța, iar primele 3 locuri vor merge în Finala A.

Ionuț și Marian Florin au fost vicecampioni europeni anul trecut, iar acum dețin bronzul ultimei întreceri continentale.

În 2018 au intrat în Finala A  a CM de la Plovdiv, după un valoros loc 5 la Cupa Mondială I de la Belgrad.

Dar să revenim la Linz. Primele 11 clasate finalmente la CM se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, așadar dacă bpieții noștri se califică în Finala A – ceea ce suntem siguri că se va și întâmpla -, ei sunt deja calificați, iar din Finala B vor merge la JO primele 5 echipaje din 6. Șanse mari pentru Tokio, așadar, dar e limpede că Ionuț și Marian au valoare de MEDALII MONDIALE, ca să nu spunem, direct, de aur. Nu numai de calificare la Tokyo.
Avem încredere în voi, băieți, vă așteaptă un drum lung și plin de luciri de medalii pe apele lumii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri