joi, februarie 20, 2020
SlideShow
Acasă Actualitate Social FOTO. Monica Anghel, desfigurată. Clipe de coșmar

FOTO. Monica Anghel, desfigurată. Clipe de coșmar

0

După cum se ştie, Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme, transformându-și complet trupul.

Zilele acestea ea a povestit că Marian Caraivan, bărbatul cu care este căsătorită de peste  nouă ani, a susținut-o atunci când a început procesul de slăbire, fiind permanent alături de ea.

Recent, Monica Anghel a trecut însă prin adevărate momente de groază. Ea s-a ales cu nasul și buza de jos sparte, precum și cu multe alte contuzii, vizibile pe chip, totul după ce a fost la echitație și ar fi căzut de pe cal.

„Cam asta pățești când te crezi Spiderman 😜😂😂😂😂😂🤟🤟🤟🤟🤟 dar sunt ok că sunt vikinga 😂😂😂😂😂”, a scris Monica Anghel pe rețelele de socializare.

Cântăreaţa, deşi îşi ţine căsnicia departe de ochii presei, totuşi, mai scapă câteodată şi acceptă să vorbească despre relația pe care o are cu soțul ei.

Revenind la soțul ei, Marian Caraivan, Monica a mai spus „Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. (râde) Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?, întreabă el.„Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!”, a mărturisit Monica Anghel, potrivit wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =