Mariana Rada, membru în USR Diaspora, a publicat pe grupul intern al USR o postare în care a dat de înțeles că ar fi fost abordată de unul din liderii foarte importanți ai formațiunii la un eveniment al partidului: „I dreamed a dream… unde Supremus Libidinosus, la o petrecere USR unde am fost invitată de un prieten, m-a invitat la nişte shot-uri. Şi în visul meu eram deja puţin obosită şi luată. Dar am acceptat provocarea Domniei Sale. Şi a urmat shot.după.shot… le.cam pierdusem şirul ce e drept. Iar Nesimporcul nu doar că mi-a pus mâna pe fund, dar mi-a şi şoptit ceva nedemn de o doamnă ca mine.cu toate că.eram singură. Nu l-am lovit, chiar şi în vis nu sunt adepta violenţei fizice. Şi foarte rar apelez la cea verbală. Norocul meu este că a apărut un cavaler negru pe un cal alb şi m-a salvat din situaţia neplăcută şi vulnerabilă în care mă aflam.

Așadar, scandal sexual în USR, după ce o femeie membru de partid l-a acuzat de hărțuire sexuală, pipăire și vorbe vulgare pe însuși europarlamentarul Cristian Ghinea, pe unul dintre grupurile interne de facebook ale partidului. Mariana Rada a scris că liderul USR a încercat să o îmbete și i-a pus mâna pe fund la un eveniment al USR, conform celor de la Fanatik.

„Şi când m-am trezit din vis am primit un sms de la Ghinea care m-a invitat în USR Sector 3. I-am mulţumit şi i-am zis că intru la sectorul 5. Nu era un vis evident. Cavalerul negru e Adrian Dinu. Şi să vedem cine ghiceşte cine e Supremus Libidinosus”, arată Mariana Rada, într-o postare făcută pe grupul intern al USR denumit „Pădurea Spânzuraţilor 3.0”. Întrebată dacă se referă la Cristian Ghinea, reacția membrului USR a fost „evident”. Se poate citi mai jos.

Femeia care îl acuză pe Ghinea de hărțuire sexuală este dezamăgită de reacția lui Dan Barna

Rada și-a șters postarea de pe grup, dar a revenit și a spus că s-a arătat dezamăgită de faptul că Ghinea nu a pățit nimic, reproșurile sale mergând până la liderul partidului, Dan Barna„Am şters postarea cu libidinosul. Nu ştiu câţi din voi realizează cât de greu este pentru o femeie să recunoască public (cum este acest grup) că a fost hărţuită sexual. Pentru cine nu înţelege termenul de hărţuire, îl invit la dicţionar. Mi-e silă să citesc comentarii de genul: tu ai provocat, e vina ta, dar de ce ai tăcut atâta timp, dar de ce tocmai acum în campanie, libidinosul nu bea niciodată shot-uri, e adevărat? Chiar e el? … lista poate continua. Cred că s-au făcut printscreenuri care pot fi făcute public, în afara USR. Fiecare dintre noi îşi asuma responsabilitatea şi consecinţele acţiunilor sale. Dacă nesimţitul mă va da în judecată pe diverse motive, va fi alegerea lui”, a explicat Mariana Rada.

157 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 7 =