Caută
Close this search box.

FOTO. Simona și Ancuța, fetele de aur de la Cupa Mondială, spre finala CM, pe drumul de Tokyo

Două fete cât un Univers de valoare, de inteligență, de luptă și de victorie. În acest moment ele sunt vicecampioane europene de senioare și câștigătoare ale Cupei Mondiale III de la Rotterdam, cupele mondiale fiind, în canotaj, echivalentul Grand Slam-urilor din tenis. Doar trei ori pe an, cu cele mai valoroase echipaje din lume. De seniori, desigur.
Simona Radiș și Nicoleta Ancuța Bodnar intră azi în semifinalele de dublu vâsle, W2x, ale Campionatului Mondial de la Linz, Austria, de la ora 13.10. Simona și Ancuța vor fi pe culoarul 5, concurând cu Australia, SUA, Italia, Franța și Belarus, iar primele 3 locuri vor merge în Finala A. Ele au câștigat categoric grupa de recalificare.
Primele 11 clasate finalmente la CM se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, așadar dacă fetele noastre urcă în Finala A – ceea ce se va și întâmpla – sunt deja calificate, iar din Finala B vor merge la JO primele 5 din 6. Șanse consistente pentru Tokio, așadar, dar SIMONA și ANCUȚA au valoare de MEDALII MONDIALE, ca să nu spunem, direct, de aur.
Ca întotdeauna visul nostru este în efortul, dăruirea și lacrima voastră.
Credem cu tot sufletul în voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri