Gelu Diaconu, fost sef al ANAF, realizeaza un portret acid al celui mai scandalagiu membru vizibil al PSD, Codrin Stefanescu. Fostul seceretar general al PSD este caracterizat drept „grohaitor omniprezent la TV, prototipul agresivului imbuibat, sprijinit public de interlopii cu ceafa groasa”.

„Boul Apis al politicii dambovitene. Mostenitor de averi, investitor in terenuri si carti vechi scumpe, lingau si agresiv ca toti ‘patriotii’ lui Vadim (pe unde a debutat), Codrin colectioneaza nu numai antichitati, ci si stapani.

Are pareri despre orice, intretine o adevarata retea in administratia statului roman, pe scurt, se simte capabil sa arate ca este implicat in problematica zilei!!

Grohaitor omniprezent la TV, prototipul agresivului imbuibat, sprijinit public de interlopii cu ceafa groasa, el, lingaul lui Dragnea, si-a gasit un nou stapan sa-l perie de scame… Veorica ot Videle.

Vestea buna e ca, odata cu infrangerea PSD, aparitiile lui grotesti pe scena publica vor disparea”, a scris Gelu Diaconu pe Facebook.

Adversar al lui Dancila pana mai ieri, Codrin Stefanescu cere acum PSD sa o sustina cu toate fortele pe aceasta.

„PSD si-a lansat azi candidatul pentru prezidentiale! Prin urmare, fiecare organizatie are obligatia sa-si mobilizeze la maxim toate structurile. Si toti oamenii! Sa-si asume fiecare sef din teritoriu rezultatul final. Pentru ca asa ati decis, sustinut si votat! In unanimitate!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

103 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =