Caută
Close this search box.

Gheorghe Dincă şi-a încărcat cartela telefonică la Craiova, în ziua crimei

Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că a omorât-o pe Alexandra Măceşanu, a fost în ziua crimei să-şi încarce cartela telefonică în Craiova. Anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere ale unui centru comercial din oraş, unde acesta ar fi fost văzut la ora 10.03.

Surse locale au declarat că anchetatorii au indicii privind prezenţa lui Gheorghe Dincă în Craiova joi, 25 iulie, în ziua când ar fi ucis-o pe Alexandra.

Anchetatorii au fost la un complex comercial din Craiova pentru a ridica imagini care arată că Dincă a fost în acea zi la un stand unde a cerut să îi fie încărcată cartela telefonică.

Angajaţii centrului comercial spun că Gheorghe Dincă ar fi ajuns acolo la ora 10.03. Surse apropiate anchetei arată că acesta ar fi dat primul apel la ora 10.19.

Oamenii din zona centrului comercial povestesc faptul că Gheorghe Dincă venea în Craiova pentru a transporta persoane, luate la ocazie. De altfel, în zona centrului comercial, situat pe strada Caracal, unde a mers Dincă joi se află benzinării de unde localnicii iau ocazia.

Între Caracal şi Craiova sunt circa 50 de kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri