Caută
Close this search box.

Grapini, într-o etalare a propriei inteligențe, jignește românii din diasporă

maria grapini

Europarlamentarul Maria Grapini, într-o etalare a propriei persoane, a declanşat un val de furie în rândul opiniei publice, după ce a distribuit o postare jignitoare la adresa românilor din diaspora care vin la miting.

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, o postare jignitoare la adresa românilor din diaspora care vin la marele miting din Piaţa Victoriei împotriva coaliţiei PSD-ALDE.

„Informăm diasporenii că taxa de prost se plăteşte la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting!”, se preciza în postarea distribuită de Maria Grapini.

Reacţiile românilor nu s-au lăsat mult aşteptate, astfel că europarlamentarul a şters postarea cu pricina, pe care o puteţi vedea mai jos.

La câteva ore după incident, Maria Grapini a ţinut să revină cu precizări pe subiect: „Înainte de a vă ura noapte bună, având în vedere contextul, doresc să mulţumesc românilor din Diasporă care muncesc cinstit şi fac onoare României şi care nu se lasă atraşi în tot felul de diversiuni. M-aş bucura să înţeleagă şi cei care doresc schimbarea guvernului prin violenţă că există o cale democratică – votul.”

Criticile cetăţenilor au continuat în ritm alarmant, astfel că Maria Grapini a simţit nevoia să le transmită următorul mesaj, distribuind o postare de pe pagina celebrei Mariana Rarinca: „Pentru cei care cred că mă jignesc, nu vă mai obosiţi, sunt imună.”

Revolta cetăţenilor a luat amploare, au curs valuri de comentarii negative la adresa europarlamentarului. Redăm mai jos câteva dintre ele, prezentate e epochtimes-romania.com:

– Chiar nu vă este ruşine?

– Dna Grapini, sunteţi cea mai potrivită persoană să vorbească despre prostie. O spun mii de oameni.

– A şters postarea! De ce doamnă? V-aţi răzgândit?

– Sunteţi imună inclusiv la bun simţ.

– Taxa de proşti o plătim deja şi din ea îţi iei dumneata salariul. Nesimţito.

– Sunteţi o adunătură de escroci agramaţi şi golani nesimţiţi!

– Doamna Grapini, vestea bună e că dvs nu vă trebuie un astfel de certificat aşa că vă aşteptăm cu drag la miting!

– Ruşine să-ţi fie că jigneşti nişte oameni pe care nu îi cunoşti şi care îţi plătesc ţie salariul… nişte neuroni îţi trebuiau, nu imunitate…

– Mai aveţi obraz? După ce jigneşti 4-5 milioane de români plecate din ţară? La ce iei „duamnă” 7000 de euro lunar? Ca să jigneşti? În sec doi ar trebui să zbori de acolo!

– Apropo, ce dracu freci tu pe la Bruxelles pe acolo? În afară că mănânci ca putoarea banii europeni şi pe ai noştri, ce faci tu acolo?

– Din păcate nu s-a inventat încă jignirea pe care o meriţi, cucoană!

– După ce că eşti analfabetă, mai eşti şi nesimţită! Ruşine să-ţi fie! Abia aştept să-ţi vină rândul..

– OMG, cum e posibil să fiţi europarlamentar? Numai aberaţii postaţi.

– De ce aţi şters postarea? Nu vă ajungeau banii să va plătiţi taxa? Hai, că făceam o chetă, doar nu va lăsăm la greu…

– Taxa de prost, zici? Arată-ne chitanţele atunci, că la cum maltratezi limba română, probabil ai cheltuit o avere plătind taxa!

– Incultura naşte monştri!

– De obicei proştii sunt imuni, e ok…

– Eşti exact la fel de deşteaptă ca Veorica.

– Când cineva agramat şi cu IQ din două cifre se ia de mine, este şi normal să apar şi să îl trolez. Tanti Grapini, mai ia nişte lecţii de gramatică, vezi că nu eşti în stare nici măcar să îţi compui singură mesajele pe care le postezi, dai share de la alţii. Mănânci banii ăia degeaba, eşti bună doar de coada măturii. Btw, ştii măcar o limbă (naţională sau internaţională) la un nivel măcar semi decent?

– Eşti imună la decenţă şi bun simţ, ca toată hoarda de hoţi din care faci parte.

– Dacă ar trebui să plătească Veorica taxa după prostie… şi-ar reveni ţara… n-am mai avea nici o datorie externă.

– Am trăit s-o văd şi pe asta: d-na Grapini îi face proşti pe alţii. Asta-i bancul lunii. Săraca, dacă ar durea prostia, s-ar tăvăli în chinuri.

– Da’ de spaţiu după virgulă ai auzit în viaţa ta? singurele pe cărţi pe care ar trebui să le scrii sunt alea din puşcărie.

– Pe orice om normal o astfel de avalanşă de comentarii negative l-ar pune pe gânduri. Nu cred că e cazul dumneavoastră. Reprezentaţi România la nivel european fără a reuşi să scrieţi după dictare, aruncaţi cu invective în cei care nu sunt de acord cu dumneavoastră şi ne faceţi pe noi, românii obişnuiţi să ne ruşinăm văzând câtă ură şi prostie zace în „aleşii neamului”. Mi-e scârbă de dumneavoastră, de Dăncilă şi de alţi sclavi care latră împotriva oamenilor cinstiţi în loc să ia poziţie împotriva celor care jefuiesc România. Ruşine, PROSTOVANCO! (v-am citat conform postării distribuite adineauri)

Citește și: Ne-a ajuns, ticăloşilor!

 

2 răspunsuri

  1. Este adevarat, tziganca este imuna la orice tine de bun simt si de civilizatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri