Caută
Close this search box.

Incident grav în Bârlad. Doi copii se află în stare gravă, după ce au fost loviți de crengile pe care câțiva muncitori le tăiau dintr-un copac

Incident grav în Bârlad. Doi copii se află în stare gravă, după ce au fost loviți de crengile pe care câțiva muncitori le tăiau dintr-un copac. Cei doi băieți au suferit traumatisme și au ajuns la spital. Nenorocirea s-a petrecut în zona ștrandului din localitate. Ambii au fost  transportați cu elicopterul SMURD la Iași. Cazul este acum anchetat de polițiști.

Cei doi copii de 13 respectiv 14 ani mergeau alături de doi prieteni la antrenament pe un teren de rugby, iar pentru a scurta drumul au mers pe o cărare.

În apropierea ștrandului, au trecut pe sub un copac care tocmai era toaletat de angajații unei firme.

Aceștia nu i-au observat pe minori iar doi dintre ei au fost loviți de crengile unui copac.

Imediat, la fața locului au ajuns două ambulanțe. Din primele verificări a reieșit faptul că firma care lucra în zona ștrandului din Bârlad nu a asigurat perimetrul.

Potrivit medicilor ambii copii au traumatisme cranio-cerebrale, iar unul dintre ei are și contuzie de bazin. Deși, inițial, doar unul dintre copii trebuia să fie transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Iași, până la urmă, ambii au fost duși la spital pe calea aerului.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri