Caută
Close this search box.

Informație controversată: Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte VIDEO

Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte, atunci când persoana în posesia căreia se află telefonul a ieșit de pe grupul Whatsapp ale liceului la care învăța Luiza.

Momentul a fost imortalizat de una din colegele Luizei, care a anunțat familia Melencu. Informația a ajuns și la anchetatori, conform Antena 3.

Mama Luizei Melencu a povestit, la România TV, despre cum a aflat această informație.

„La ora 10.25 de dimineață am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la.ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieșit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect și Poliției. I-am dat numărul de telefon al unui domn polițist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu.

Femeia spune că așteaptă să se facă verificări după apariția acestei noi informații.

„De la politie ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei că urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp. Luiza aveam un telefon Samsung cu două cartele: una era pe abonament, era a mea, când eram în țară, pe Orange.”, a mai precizat Monica Melencu.

Femeia speră în continuare că fiica sa este in viață.

Despre Luiza, fata dispărută în aprilie 2019, Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o în ziua în care a luat-o la ocazie și, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.

https://www.youtube.com/watch?v=tjD1Mq2SHys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri