Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis, despre violențele de anul trecut: Evenimentele din 10 august trebuie elucitate

klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, într-o postare pe facebook, a spus că evenimente din 10 august, de anul trecut, trebuie elucidate.

Iată mesajul postat de președintele României:

În urmă cu un an, români de pretutindeni au venit în Piața Victoriei să își manifeste în mod democratic nemulțumirea față de un guvern incompetent și corupt.

Guvernul PSD și-a atacat atunci prop.riii cetățeni cu bâte și gaze lacrimogene pentru că oamenii au avut curajul să-și facă auzită vocea. O astfel de tragedie nu trebuie să se mai repete niciodată!

Evenimentele de anul trecut din 10 august trebuie elucidate, trebuie găsiți cei care au dat comanda politică pentru acțiunile violente împotriva cetățenilor. Dacă astăzi, la un an de la evenimentele dramatice din Piața Victoriei, oamenii vor manifesta, este obligatoriu ca Guvernul să se abțină de la acțiuni de forță și să nu facă decât ceea ce trebuie să facă, să păstreze ordinea cu calm.

Participarea activă și implicarea oamenilor sunt dovada vie a maturizării societății și semnalul clar că niciun politician nu mai poate ignora vocea tot mai puternică a românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri