Caută
Close this search box.

LIVE Liberalii dau startul campaniei prezidențiale. Klaus Iohannis participă la eveniment

Președintele Klaus Iohannis participă, joi, la Consiliul Național al PNL, eveniment care se desfășoară, la Romexpo, în prezența a aproape 3.500 de liberali.

La reuniunea PNL participă Andrei Năstase, liderul Platformei „Dreptate și Adevăr” din Republica Moldova.

Ludovic Orban, președintele PNL, a subliniat că partidul a câștigat alegerile și se află pe primul loc în opțiunile de vot.

Liderul PNL din Camera Deputaților, Raluca Turcan, a declarat ca, in mandatul lui Liviu Dragnea, a fost „gangsterism politic” la Camera Deputatilor si ca „gulerele albe” au ramas acolo.

CN al PNL a început cu intonarea Imnului naţional şi a Imnului Uniunii Europene.

Evenimentul marcheză debutul campaniei prezidențiale, iar formațiunea politică a anunțat deja că este reprezentate în alegeri de Klaus Iohannis.

În cadrul reuniunii vor mai susţine discursuri preşedintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general, Robert Sighiartău, liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareş Bogdan, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, liderul senatorilor liberali, Florin Cîţu, preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PNL, Gheorghe Flutur.

Pe ordinea de zi a evenimentului se află prezentarea bilanţului politic al conducerii PNL, aprobarea fuziunii dintre Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi PNL, precum şi alegerea unui prim-vicepreşedinte al liberalilor. Pentru funcţia de prim-vicepreşedintele Ludovic Orban l-a propus pe Rareş Bogdan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri