Caută
Close this search box.

Luiza Melencu a fost dusă la produs. Cine e și de ce s-a deghizat femeia în roșu

Tatăl Luizei Melencu a lansat câteva acuze fără precedent la adresa autorităților! Bărbatul refuză să creadă că fata lui a fost ucisă, deși au trecut deja 5 luni de la dispariția copilei. Mai mult de atât, Gheorghe Dincă a recunoscut faptul că a omorât-o pe fată, dar tatăl acesteia spune că la mijloc ar fi o întreagă conspirație. Claudiu Melencu a dezvăluit într-un interviu ce crede că s-a întâmplat cu fiica lui și mai ales cine ar putea fi femeia surprinsă de camere că a vorbit cu Luiza pentru ultima oară.

Tatăl Luizei Melencu, acuze fără precedent!

Cu ochii în șacrimi, tatăl îndurerat a acceptat să discute și despre femeia în roșu care apare pe ultima înregistrare cu Luiza în viață. Acesta a venit apoi cu o ipoteză halucinantă. Bărbatul crede că femeia în roșu poate fi chiar soția lui Dincă. În plus, Claudiu Melencu crede că fiica sa trăiește și că a fost dusă la produs. „Cred că a fost luată. Fata nu e moartă, a fost dusă la produs undeva.

Altceva nu se poate explica. E un nebun. Un om care nu ştie ce poate face. Ia fetele, le duce, le vinde, ce face cu ele nu ştiu (…) Cred că femeia în roşu (n.r. – care apare pe ultima înregistrare cu Luiza) este deghizată şi este femeia lui Dincă. Aşa după asemănarea pe care o are. La momentul acela acolo era. Deci a trecut fata şi ea era cu ochii după fată“, a declarat tatăl Luizei Melencu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri