Caută
Close this search box.

Mai mulți lideri PSD vor cere luni, în CEx, ieșirea de la guvernare

psd

Mai mulți lideri vor cere luni, în CEx PSD, ieșirea de la guvernare. Pe de altă parte, Victor Ponta i-ar fi arătat Vioricăi Dăncilă adeziuni la Pro România ale unor parlamentari și primari PSD.

„Fără Ponta! Vine el, plecăm noi!” – va fi mesajul lui Paul Stănescu și Dumitru Buzatu, în CEx-ul de luni. Mai mult, cei doi vor cere oficial ieșirea de la guvernare a PSD și trecerea în Opoziție. Surse din PSD mai spun că Ponta i-a arătat Vioricăi Dăncilă mai multe adeziuni semnate la Pro România ale unor primari PSD.

Dăncilă a fost foarte deranjată de tragedia de la Caracal, pentru că i-a stricat concediul în care ar fi urmat să plece imediat după congresul din 3 august, împreună cu familia și noul său consilier de taină, Cristi Burci.

Viorica Dăncilă le-ar fi comunicat joi seara liderilor PSD, în cadrul unei întâlniri după ședința de guvern, să se pregătească pentru un guvern minoritar, explicând că ALDE ar putea să iasă din coaliție și că negocierile cu Victor Ponta pentru cooptarea la guvernare a Pro-România au eșuat.

Potrivit acestora, Dăncilă le-ar fi spus pesediștilor că Ponta ar fi solicitat nouă ministere, în condițiile în care PSD n-ar fi fost dispus să ofere mai mult de patru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri