Caută
Close this search box.

Mama Alexandrei, șantajată! Persoana a fost prinsă de procurori

Alexandru Cumpănaşu a anunţat că a colaborat cu procurorii şi serviciile de informaţii pentru a surprinde în flagrant o persoană care a contactat-o pe mama Alexandrei şi i-a cerut bani pentru a o elibera pe minoră, dar şi pe Luiza.

Se pare că persoana era un bărbat.

„Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris Alexandru Cumpănașu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) şi apoi le-a ars cadavrele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri