Caută
Close this search box.

Motivul pentru care Dincă trage de timp și își bate joc de anchetatori

gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani răpită la Caracal, consideră că criminalul este parte a unui clan care se ocupă cu traficul de persoane în Europa. În opinia sa, tot ce face acum Gheorghe Dincă este să îşi bată joc de anchetatori pentru a trage de timp astfel încât complicii săi să poate acţiona.

„Tot ce am crezut, mie mi se confirmă. Acest individ e parte a unui clan alături de o parte din familia sa în Italia şi cu partneri ai săi care acţionează în mai multe ţări în Europa. Are ramificaţii în mai multe judeţe din România. El era doar o parte din acest clan dar nu era aşa insignifiant. Nenea ăsta aşa nebun cum îl vedem noi şi toate poveştile astea, eu vorbesc pe probe acum, (…) există dovezi că în Italia el asta făcea, avea un partner cu care asta făcea. Există victime care acum şi-au dat numele, numărul de telefon, le-am predat parchetului şi aştept să facă tot ce trebuie”, a spus Alexandru Cumpănaşu, în emisiunea „Dosar de Politician” de la B1 TV miercuri seară.

„În opinia mea, îşi bate joc de anchetatori. Nu este deloc un bătrân senil şi nebun ci este un infractor care ştie foarte bine ce face. ( A recunoscut – nr.) pentru a induce în eroare, pentru că din momentul în care a recunoscut crimele din acel moment anchetatorii s-au concentrat, dar era firesc aşa, au căzut în plasa sa, pe cercetarea la faţa locului, nu s-au mai concentrat pe găsirea trupului ci pe a îl convinge de a spune mai multe. Asta a dat timp complicilor săi”, a mai declarat Cumpănaşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri