Caută
Close this search box.

Norica Nicolai: Klaus Iohannis transformă România într-o imensă clinică de psihiatrie

norica nicolai

Fostul europarlamentar Norica Nicolai îl atacă pe președintele Klaus Iohannis pentru mesajul lansat miercuri, într-o conferință de presă, cu privire la construirea unei „Românii normale”. Ea spune că șeful statului transofmră țara „într-un soi de imensă clinică de psihiatrie”.

Norica Nicolai amintește mesajul rostit de președintele țării – „Doar împreună putem să construim România normală!” – și spune că „așa a stabilit președintele Klaus Iohannis în discursul rostit ieri la Palatul Cotroceni”.

„Până acum, a împărțit România în pesediști și nepesediști. Acum, văd că o transformă într-un soi de imensă clinică de psihiatrie care trebuie să devină ”normală”, dar numai sub oblăduirea domniei sale. Am aflat de la cel mai înalt nivel, deci, că trăim într-o țară anormală. Noroc cu dl.președinte, care se autoexclude, probabil, dintre cetățenii români afectați de anormalitate și se închipuie un nou Moise, care ne va purta prin deșert spre ”normalitate”. Altfel, cine știe câte decenii ne lua să ne vindecăm…”, adaugă ea, pe pagina de Facebook.

„Mă tot întrebam după discurs unde am mai întâlnit formula asta cu ”normalitatea”. Mi-am amintit: în ultimele zile, pe sutele de panouri gigantice care au împânzit țara cu afișele electorale ale dlui.președinte. (Bani grei, nu glumă). Un președinte care e îngrijorat că în România se fură, dar nu e deranjat să fure și el, de dragul unui nou mandat, fie și startul în competiție”, a mai spus Nicolai.

Ieri, alde a parafat oficial alianța electorală cu Pro România, în vederea susţinerii candidatului Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019. Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu nu sunt președinții alianței, acest rol fiind încredințat Noricăi Nicolai și lui Sorin Câmpeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri