Reuniți la Mamaia, la tradiționala Școală de vară a femeilor pesediste, chiar în contextul ieșirii ALDE de la guvernare, social democrații s-au întrecut vineri în ode dedicate premierului Viorica Dăncilă. 

Primul oficial PSD care a deschis seria laudelor adresate președintelui femeie al PSD a fost ministrul de Interne, Mihai Fifor. Secretarul general al PSD a spus că Viorica Dăncilă ”nu e orice femeie, ci o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, un om care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, un om care poate nu mai știe ce este familia, liniștea”.

„Aviz amatorilor: cine vrea să își încerce norocul cu doamna prim-ministru e invitat să o facă. Vă spun că nu o să iasă foarte bine lucrurile. Este un om cu viziune, corect, vertical, iar cei care au crezut vreodată că pot să o înfrângă pe Viorica Dăncilă pentru că e micuță și fragilă – așa zice lumea – s-au înșelat. E foarte interesant pentru mine și pentru Eugen să mergem alături de doamna prim-inistru în vizitele pe care le facem în țară, să stăm puțin mai în spate și să ascultăm ce spune lumea după ce trece Viorica Dăncilă. Prima reacție este Dom’le, ce micuță e!. A doua reacție este dar chiar e frumoasă – și în fine reacția după ce vorbește și după ce intră în haina de premier și de președinte de partid este domnule, dar e puternică, este președintele României”, a spus Fifor despre Viorica Dăncilă, potrivit digi24.ro.

Au urmat laudele aduse de Mariana Guju, primărița comunei Cumpăna. În viziunea ei Viorica Dăncilă este ”mamă pentru copiii României, mamă între mame” și i-a cerut acesteia să fie simbol al ”păcii între români, ale păcii peste hotare, noi trebuie să avem pace, siguranța românilor oriunde se află”.

”Mi-a fost teamă când și-a depus candidatura, dar când văd cu câtă dragoste e primită în țară, mă rog, Doamne, întărește oamenii să aibă încredere și în candidatura unei femei”, a încheiat Guju un discurs apreciat de Rovana Plumb cu ”Doamne ajută!”

146 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here