Caută
Close this search box.

Oprişan, către un consilier PNL: Credeţi că e exclus să vă mai batem o dată pe 10 august?

Marian Oprişan

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a avut din nou schimburi de replici contondente cu aleșii PNL, în şedinţa ordinară a forului legislativ județean.

La un moment dat, Marian Oprișan a dat de înțeles că românii care vor participa pe 10 august la mitingul Diasporei din Piața Victoriei ar putea fi din nou bătuţi, potrivit Realitatea de Vrancea.

Întrebat despre impactul bugetar al unor modificări dintr-un proiect de hotărâre, Oprișan a dus discuția într-o direcție care nu avea legătură cu proiectul:

”Și cei 70.000 de vrânceni (n. r. – plecați din județ în ultimii 25 de ani) au tot probleme de handicap și asistați sociali dacă am înțeles bine intervenția anterioară a unui consilier”, a spus Oprișan, după care vicepreședintele CJ Ionel Cel-Mare (ALDE) i-a spus că în sală este prezent la ședință și Ovidiu Burdușa (n. r. – consilier PNL care locuiește în Diaspora).

După două replici scurte între cei doi, Oprișan i-a transmis că, pe 10 august, are posibilitatea în Piața Victoriei să mai comenteze, nu în plenul Consiliului Județean.

”Dacă nu ne mai bateți o dată”, i-a răspuns Burdușa, la care Oprișan a adăugat:

”Dar ce, credeți că este exclus?”

După acel moment, toți consilierii PSD și ALDE au început să râdă, deși gravitatea spuselor lui Oprișan fusese evidentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri