Fostul antrenor al Naționalei de seniori, Victor Pițurcă, a semnat cu Universitatea Craiova și va fi managerul general al oltenilor. Prima mutare a lui Piți la Craiova, confform Fanatik, este aducerea lui Marian Lupu, preparatorul fizic dat afară cu mare tam-tam de Gigi Becali în urmă cu o lună. 

Să nu uităm că Pițurcă a fost omul de casă și de suflet al lui Gigi Becali la Steaua, dar nu a tolerat niciodată imixtiunile acestuia în alcăturiea și treburile echipei. Acum a venit o adevărată palmă pentru fostul șef al tehnicianului.

Cei doi au mai lucrat împreună la FCSB, între 2002 și 2004 și la echipa națională la Euro 2008. Nu este un secret că metodele de pregătire ale lui Marian Lupu sunt apreciate de Victor Pițurcă, astfel că noul manager general al Craiovei nu a pierdut timpul și l-a contactat pe Lupu să vină la Craiova.

Marian Lupu a fost dat afară în mod cu totul neașteptat de la FCSB, la finalul lunii iulie, după ce Mihai Stoica și Gigi Becali i-au reproșat accidentările dese din lot: “L-am dat afară! Nu este normal să ai atâția accidentați! O să căutăm alt preparator. Azi dimineață s-a accidentat Hora, a dat cu piciorul în minge și a făcut întindere. Am vorbit cu MM Stoica și cu doctorul și mi-au spus că e ceva în neregulă. Nu e normal așa ceva. De un an de zile eram nemulțumit, dar am întrebat și mi s-a spus că antrenorul se ocupa de pregătirea fizică. Dar nu antrenorul era de vină”, a declarat Gigi Becali.

Preparatorul fizic a rămas cu un gust amar după plecarea de la FCSB și spunea într-un interviu că se aștepta să îi vină și lui rândul: “MM mi-a spus că am greșit pregătirea fizică, mi-a dat exemplul că Moruțan și Nedelcu au același tip de accidentare la genunchi, întindere a ligamentului colateral extern, cauzată de faptul că jucătorii nu au forță. Mi s-a mai oferit și o comparație cu CFR, care nu are accidentări. În acest timp a sunat domnul Becali, iar MM a ieșit din vestiar. La 10 minute după acest moment am aflat de pe site-uri că sunt dat afară”, a spus Lupu pentru gsp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =