Trei bucureșteni au fost reținuți pentru 24 de ore la Bistrița, fiind bănuiți că au adus în oraș patru fete din Capitală pentru a se prostitua. Autoritățile au fost alertate de mama uneia dintre tinere, iar fetele au fost găsite într-un hotel, relatează Mediafax.

Potrivit Poliției Bistrița, o femeie de 47 de ani din București a sesizat, sâmbătă după-amiază, prin 112, că fiica ei în vârsta de 28 ani este sechestrată într-un hotel din Bistrița.

Polițiștii au găsit-o pe tânăra de 28 de ani, împreună cu alte trei fete, într-o cameră de hotel în Bistrița.

Fetele au fost duse la Poliție, iar polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița au preluat cercetările, existând suspiciuni și cu privire la comiterea infracțiunii de proxenetism.

Ulterior, o mașină în care erau 4 bărbați despre care existau indicii că sunt implicați a fost oprită în trafic, tot în Bistrița, stabilindu-se că trei dintre aceștia, cu vârste cuprinse între 19-29 de ani, toți din București, ar fi implicați în comiterea unor acte de proxenetism, ocazie cu care ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către cele patru tinere, într-un hotel din Bistrița.

De asemenea, doi dintre aceștia sunt bănuiți de polițiști că ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal pe tânăra de 28 de ani, iar ulterior ar fi obligat-o să practice prostituția.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar duminică sunt prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă pentru lipsire de libertate și proxenetism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 5 =