Caută
Close this search box.

Pe banii noștri, cu Miss Buzău în Azore! „Nu discut detalii. ANGAJEZ DUPĂ CRITERIILE MELE!”

Țineți-vă bine. Ce salariu lunar încasează un angajat la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), instituția patronată de Sorin Grindeanu! Fostul premier face angajări după criterii știute doar de el, după cum singur și nesilit de nimeni a declarat.

Pentru început – ce salariu lunar uriaș încasează un angajat la ANCOM, din banii noștri, desigur

Salariile sunt destul de mari la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. Președintele Sorin Grindeanu încasează un salariu net lunar de 8.892 lei, doi vicepreședinți ai autorității au salarii de 7.780 lei, în timp ce salariile medii nete pentru directorii din instituție au fost de 16.225 lei, în primele nouă luni din anul 2018, se arată într-un răspuns transmis de ANCOM la interpelarea unui deputat PNL.

”Salariul mediu net pe instituție, de la începutul anului și până la finalul lunii septembrie (cel aferent lunii octombrie 2018 nu este disponibil întrucât se calculează în ultima zi a lunii), a fost în cuantum de 7.603 lei. 

ă precizăm că salariile de bază ale membrilor conducerii instituției sunt stabilite conform prevederilor art.11 alin.(2) ale Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 22/2009 privind înființarea Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații aprobată prin Legea nr. 113/2010, cu modificările și completările ulterioare, potrivit cărora “salariul de bază al preşedintelui şi vicepreşedinţilor ANCOM este stabilit la nivelul indemnizaţiei cuvenite funcţiei de secretar de stat, în cazul preşedintelui, şi, respectiv, funcţiei de subsecretar de stat, în cazul vicepreşedinţilor”. Astfel, la data prezentei adrese, salariul președintelui instituției este în cuantum de 8.892 lei net, iar salariul  vicepreședinților instituției este de 7.780 lei net. 

Veniturile de natură salarială medii/lună, în valoare netă, pentru angajații instituției care dețin funcția de director, au fost, pentru cele nouă luni ale anului 2018, în cuantum de 16.225 lei. De la începutul acestui an și până în prezent au fost angajate pe posturile vacante din cadrul ANCOM 36 de persoane”, spunea comunicatul ANCOM.

Cu toate că Sorin Grindeanu spune că are un salariu de 8.892 lei pe lună, în declarația sa de avere este trecută o sumă mult mai mare, la rubrica venituri din salarii. Fostul premier a trecut la veniturile de la ANCOM suma de 156802 lei, ceea ce înseamnă că Grindeanu a câștigat nu mai puțin de 13.66 de lei pe lună!

Își angajează fetele doar după criteriile lui

Instituția s-a ales cu două angajate tinere și frumoase pe care însă nu le recomandă nimic. Una dintre tinere este fosta miss Buzău Cătălina Miriţă, în vârstă de 24 de ani, cu care președintele ANCOM a fost nevoit să plece câteva zile în Insulele Azore, la o Plenară de comunicații poștale! Cealaltă este fiica fostului vicepremier PSD, Paul Stănescu, pe nume Alina-Gabriela Modan.

Când a fost întrebat de ce le-a angajat pe cele două tinere, Grindeanu – OMUL CARE A SFIDAT SUTELE DE MII DE PROTESTATARI DIN PIAȚA VICTORIEI ÎN IANUARIE 2017, cînd, din nefericire, era premier – a spus că are criteriile lui. „Nu vreau să intru in amănunte, să vorbesc despre fiecare în parte. Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu și nu vreau să intru în amănunte”, a declarat acesta, potrivit antena3.ro.

CRITERIILE TALE, SORINEL, DAR PE BANII NOȘTRI. Și ce bani. Și nici nu vrei să discuți. E BINE AȘA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri