Caută
Close this search box.

Percheziţia informatică a telefoanelor lui Gheorghe Dincă se face azi, la Caracal

Gheorghe Dincă

Anchetatorii crimelor de la Caracal vor face mâine percheziția informatică a celor trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă, au afirmat pentru G4Media.ro surse judiciare. Perchiziția va avea loc în prezența lui Dincă și a avocatului acestuia.

Inițial, procurorii intenționau să efectueze percheziția la București, însă ulterior au regândit strategia. În timpul cercetării la casa lui Gheorghe Dincă, procurorii au descoperit trei telefoane, toate cu cartele pre-pay.

Vineri au fost găsite și telefonul Alexandrei Măceșanu și cartela SIM. Potrivit surselor, acestea au fost identificate înt-un parc din Caracal, la circa 3 km de locuința lui Gheorghe Dincă, principalul suspect că răpit-o, violat-o și ucis-o pe minora de 15 ani. Telefonul și cartela erau aruncate la distanță mare unul de celălalt, iar Dincă i-a condus de bunăvoie pe anchetatori la locul în care le aruncase.

Sâmbătă dimineaţă, DIICOT a anunţat că, în urma testelor ADN, anchetatorii au ajuns la concluzia că profilul genetic găsit în curtea lui Dincă aparține unei singure persoane, Alexandra Mihaela Măceşanu, adolescenta de 15 ani dispărută în urmă cu o săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri