Președintele Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră pe Facebook: „Nu voi permite PSD să își bată joc de România și de români!”

„Resping în integralitate remanierea inițiată de premier, propunerile pentru posturile de miniștri sunt inacceptabile. PSD și ALDE, deopotrivă, sunt vinovate pentru eșecul acestei guvernări, iar încercările ALDE de a se spăla acum pe mâini sunt ridicole. Solicit Guvernului să declanșeze procedura prin care să se prezinte în fața Parlamentului pentru o nouă confirmare. Dacă Guvernul nu va obține votul Parlamentului, îi asigur pe români că există soluții corecte, democratice și constituționale, pentru ca România să nu intre în criză. Nu voi permite PSD să își bată joc de România și de români!”,  a scris pe Facebook Iohannis.

1 COMENTARIU

  1. Va respect deciziile si am o mare incredere in dumneavoastra ca veti destructura aceasta grupare toxica si plina de cocalari-baroni locali care se afla astazi in guvernul si parlamentul Romaniei. I-mi doresc sa iesiti invingator din primul tur la alegerile din noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.