Caută
Close this search box.

Primăria Capitalei a aprobat mitingul din 10 august. Fifor: Rugămintea e să fie paşnic

dosarul 10 august

Primăria Capitalei a anunţat că municipalitatea a aprobat organizarea mitingului din 10 august, din Piaţa Vicţoriei.

Organizator al manifestaţiei este Tommy Tomescu Joul, reprezentant al Grupului de Acţiune Civică Diaspora, potrivit Mediafax.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a declarat, marţi, la emisiunea „Marius Tucă Show”, referitor la protestul din 10 august, că MAI şi Jandarmeria Română nu împiedică pe nimeni să manifesteze, dar a făcut un apel faţă de cei care vin în Piaţa Victoriei să protesteze paşnic.

„Tocmai pentru a eficientiza activitatea Jandarmeriei, am schimbat comanda, l-am împuternicit pe comandantul Florea la comanda Jandarmeriei, e un om cu exoperienţă, e unul dintre puţinii generali din Jandamerie.

Jandarmeria mai are doi generali, atât, Florea e unul dintre ei. Astăzi dimineaţă am făcut un apel şi o să fac apelul acesta până sâmbătă: nimeni nu împiedică pe nimeni să protesteze, rugămintea mea este să o facă în mod paşnic.

Nu se intervine în mod brutal. Ideea este că nu oprim pe nimeni să protesteze, că văd că se încearcă politizarea evenimentului, am văzut tot felul de oameni politici, dar nu e cazul”, a declarat Mihai Fifor, la emisiunea „Marius Tucă Show”.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri