Omul de afaceri Remus Rădoi face acuzații halucinante. Acesta susține că șefii Poliției Caracal erau mână în mână cu interlopii, pe care îi avertizau că urmează să aibă loc acțiuni de prindere a lor.

În urma informării mele cu privire la acest clan, conducerea Poliției Caracal i-a sunat. Adjunctul a fost informat de mine și apoi i-a infornat pe liderii clanului că erau înarmați într-un clan și așteptau într-un bar să plece la o bătaie.

Rezultatul a fost că adjunctul l-a sunat pe șeful clanului să plece de acolo. Șeful clanului m-a sunat și mi –a spus că sunt un prost și că până la urmă informația oricum ajunge la ei și mi-a sugerat că îmi trimit oamenii acasă în acea seară„, a spus Rădoi, citat de Stiripesurse.ro.

Rădoi deține două firme de pază care au contracte cu statul român.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, în audiență la șeful DIICOT, Felix Bănilă

Marți, rocurorii DIICOT au decis să amâne audierea lui Remus Rădoi, căruia adjunctul IPJ Olt i-a cerut ajutor pentru identificarea mașinii lui Gheorghe Dincă.

Rădoi a explicat că ‘s-a anulat audierea mea. Presupun că mai este cineva la audiere și va dura mai mult și nu se va putea face astăzi’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 7 =