Ronan Keating vine la Cerbul de Aur. Starul irlandez va susține un recital în seara de gală a Festivalului. Tot atunci vom afla câștigătorii ediției din acest an.

Așadar, aveți ocazia să ascultați piese precum When You Say Nothing at All. Melodia starului irlandez a fost pe coloana sonoră a filmului „Notting Hill” și a făcut înconjurul lumii, plasându-se pe primul loc în topurile din mai multe țări.

Pe scena din Piața Sfatului, Ronan Keating va susține un recital incendiar, din care nu va lipsi nici melodia „If Tomorrow Never Comes”, care ne-a cucerit pe toţi, indiferent de vârstă.

Cântăreţ, compozitor, jurat şi vocal coach la talent show-uri, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de albume.

Din anul 2000 a decis să meargă pe cont propriu. În cariera solo, artistul irlandez a lansat nu mai puțin de zece albume, pe care le-a vândut în 20 de milioane de exemplare.

Biletele pentru Cerbul de Aur 2019 sunt puse în vânzare. Pentru cele patru zile ale Festivalului, 22-25 august, organizatorii pun la dispoziţie mai multe categorii de bilete cu preţuri pornind de la 70 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =