Caută
Close this search box.

Scandal la B1 TV, în cazul Caracal: Sorina Matei, făcută „nesimţită” în direct de Topală, consilierul Anei Birchall

andi topală

Un scandal a izbucnit la B1 TV, în timpul emisiunii Sorinei Matei.

Moderatoarea prezenta, la fel cu toate celelalte televiziuni, declaraţiile lui Alex Cumpănaşu, care susţinea că a aflat de la IML rezultatul prin care se confirmă că în cenuşa găsită în curtea criminalului din Caracal s-a găsit ADN-ul Alexandrei.

În timp ce se dezbătea la cald această veste tristă, împreună cu invitaţii, Sorina Matei a primit mai multe mesaje pe telefon de la consilierul Anei Birchall, care au lăsat-o fără grai pentru câteva momente.

Moderatoarea B1 a arătat pe ecran că Andi Topală, fost jurnalist, i-a scris „Soro”, mesaj care a fost şters, urmat de „Baaaaa, baaaaaaaa”, „Nesimiţitooooooo”, repetat de mai multe ori, „Nu mai prezenta detalii din anchetă!”

Matei a explicat că nu a făcut decât să reproducă anunţul făcut de Alex Cumpănaşu, care a intrat, de altfel, pe toate televiziunile pentru a anunţa teribila veste.

După această ieşire incalificabilă, ministrul Justiţiei ar trebui să-l dea afară chiar în această seară pe consilierul Andi Topală, care compromite grav instituţia şi pe ministrul său. Altfel, ar putea plăti cu postul de diriguitor al Justiţiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri