Caută
Close this search box.

Scandal la Victoria’s Secret din cauza unui model

Victoria’s Secret a angajat primul fotomodel transsexual din istoria sa. Este vorba despre o braziliancă, Valentina Sampaio, în vârstă de 22 de ani.

Decizia companiei americane vine după controversele provocate de afirmații făcute anul trecut de directorul de marketing care spunea că nu vor fi angajate persoane transsexuale și nici supraponderale. 

„Ar trebui să avem transsexuali în show? Nu. Eu nu cred că ar trebui să avem. De ce nu? Pentru că acest show este o fantezie. Este un program de 42 de minute de divertisment special”, declarase Ed Razek într-un interviu pentru Vogue, citat de Digi24.

Razek a demisionat din funcția pe care o deținea la Victoria’s Secret la câteva zile după anunțul privind angajarea unui fotomodel transsexual.

Sursa foto: GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)

Valentina Sampaio a făcut deja istorie în 2017, când a apărut pe coperta prestigioasei reviste de modă franceză Vogue Paris, considerată unul din punctele de reper în lumea modei.

Valentina Sampaio va fi prezentă într-unul din noile cataloage ale colecţiei Pink pe care Victoria’s Secret o va lansa la mijlocul lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri