Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Cătălin Zăvoianu, este audiat joi dimineaţa,  la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, în dosarul penal deschis ca urmare a neregulilor de la intervenţia în cazul răpirii Alexandrei, adolescenta dispărută în data de 24 iulie.

Zăvoianu este unul dintre procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal (alături de Cristian Popescu şi Lucian Gabriel Trifu.) care au participat la operaţiunea din noaptea 25 spre 26 iulie, când s-a aşteptat cu orele în faţa casei lui Gheorghe Dincă.

Prim procurorul Parchetului Judecătoriei Caracal, Cătălin Zăvoianu, a refuzat să facă declarații la intrarea în sediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), relatează Stiripesurse.ro.

Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au deschis un dosar in rem în cazul Caracal, faptele cercetate fiind abuz în serviciu, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul.

Luni, procurorii DIICOT au anunțat că au disjuns dosarul Caracal și au transmis către Secția de investigare a infracțiunilor din justiție cauza care vizează neglijență în serviciu, în privința apelurilor pe care le-a efectuat Alexandra Măceșanu la 112.

42 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =