Caută
Close this search box.

Siegfried Mureşan spune că l-a observat cinci ani pe Mircea Diaconu, la Bruxelles şi că acesta nu a făcut nimic pentru români

siegfried muresan

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan dezvaluie cu ce s-a ocupat Mircea Diaconu in Parlamentul European, in timpul celor cinci ani in care s-a aflat la Bruxelles.

„Pe Mircea Diaconu l-am observat timp de 5 ani de zile cat a fost europarlamentar. Cu ce s-a remarcat pe durata mandatului sau? In primul rand, a incercat chiar din primele luni de mandat sa isi aroge meritele pentru raportul meu prin care acordam 3,57 milioane de euro pentru muncitorii disponibilizati de la combinatul de sarma de la Campia Turzii.

Ulterior, domnul Diaconu a criticat avertismentele venite de la Comisia Europeana cu privire la Raportul MCV despre Romania. Putem observa ca nu a reusit sa obtina prea multe pentru romani, insa a fost pe aceiasi linie de discurs cu Liviu Dragnea si PSD.

Cei care l-au votat pe Mircea Diaconu in urma cu 5 ani de zile au toate motivele sa se simta pacaliti. Au votat pe cineva care nu a facut nimic in Parlamentul European pentru romani. De aceea, va spun si acum: ocoliti-l pe Mircea Diaconu cu stampila pe buletinul de vot la alegerile prezidentiale”, spune Muresan pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri