Caută
Close this search box.

Simona, ceva emoții la debutul new-yorkez. Mergem spre finală

UPDATE. Simona Halep va juca în manşa a doua tot cu o americancă, Taylor Townsend, locul 116 WTA.

Meciul Simona Halep – Nicole Gibbs a avut loc marţi, 27 august, în cadrul primul tur al ediţiei 2019 de la US Open. Fusul orara a făcut ca meciul să se încheie, la noi, în primele minute ale zile de miercuri.

Fostul lider mondial vine la New York din onoranta postură de a fi ultima învingătoare într-un turneu de Grand Slam în acest an, respectiv la Wimbledon, competiţia londoneză, care se ţine pe iarbă fiind considerată cel mai dificil turneu de Grand Slam. Simona a zdrobit-o acolo pe Serena Williams în două seturi şi în mai puţin de o oră şi acum americanca arde de nerăbdare să se reîntâlnească în finala de pe hardul de la Flushing Meadows.

Simona, locul 4 mondial WTA și cap de serie nr 4 la US Open, a pornit meciul din postura de favorită certă. Dar partida a avur răsturnări spectaculoase, care se văd pe seturi. 6-3 Simona primul set, apoi 6-3 pentru Gibbs, aproape incredibil …

Simona a pornit cu 2-0 și 3-1 în setul dcisiv, așa cum era și normal. Apoi 4-1. 5-1… Și mai normal. FELICITĂRI, Simo, orice meci e greu la un Grand Slam.

MERGEM MAI DEPARTE SPRE FINALĂ…

Simona Halep – Nicole Gibbs 6-3, 3-6, 6-2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri