Caută
Close this search box.

Tânără, sechestrată împreună cu fetița și obligată să se prostitueze. Victima a fost racolată prin intermediul „Loverboy”

Violenta

O tânără, în vârstă de 21 de ani, a fost sechestrată în București împreună cu fetița ei și obligată să se prostitueze. Victima a fost racolată prin intermediul Facebook, folosind metoda „Loverboy”.

Un tânăr de 19 ani, din Bucureşti, a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, pentru trafic de persoane şi lipsire de libertate în mod ilegal, potrivit unui comunicat transmis de DIICOT.

Tânărul reținut este suspectat a racolat prin intermediul Facebook o femeie în vârstă de 21 de ani, prin folosirea metodei „Loverboy”, pe care a convins-o să locuiască împreună cu el, iar ulterior a obligat-o să se prostitueze.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 11.07.2019 – 03.08.2019, inculpatul D.C. a racolat prin intermediul unei reţele de socializare o persoană de sex feminin, în vârstă de 21 de ani, prin folosirea metodei Loverboy, pe care a determinat-o să locuiască împreună cu el, iar ulterior, prin constrângere psihică şi fizică exercitată atât asupra sa, cât şi asupra copilului său minor în vârstă de 2 ani şi 6 luni şi profitând de starea de vădită de vulnerabilitate a acesteia a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituţiei în diferite locaţii închiriate pe raza teritorială a municipiului Bucureşti, beneficiind de sumele de bani obţinute de victimă în această modalitate (aproximativ 8000 lei)”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri