Caută
Close this search box.

Tăriceanu îi dă acum cu tifla Vioricăi Dăncilă. „Ai refuzat sprijinul meu!”

călin popescu Tăriceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a răspuns pe Twitter Vioricăi Dăncilă, după ce aceasta l-a acuzat că a abandonat guvernarea. Tăriceanu îi amintește că a susținut anterior ideea restructurării Guvernului, cu aprobarea Parlamentului, dar premierul a refuzat.

”Dragă Viorica, ți-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de dl Iohannis. Fără mine…”, a scris Călin Popescu-Tăriceanu.

Primul-ministru Viorica Dăncilă a anunțat că se va prezenta în fața Parlamentului cu o nouă formulă guvernamentală, care să obțină votul de încredere al Legislativului. Premierul l-a acuzat pe președintele Iohannis că refuzul propunerilor de miniștri făcute de la Palatul Victoria este doar o nouă tentativă de blocare a Guvernului.

”Este un comportament la fel de imatur și egoist ca cel al domnului Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniștrilor. În ciuda tuturor acestor obstacole din ultimele zile și a tuturor acestor domni cu pretenții de “bărbați de stat” care, din considerente electorale, mențin instabilitate, noi ne vom continua activitatea.

Vom merge în Parlament și vom încerca să obținem susținerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt”, a spus primul-ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri