Caută
Close this search box.

Trump nu va mai candida pentru al doilea mandat

trump

Donald Trump nu va candida in 2020 pentru un al doilea mandat consecutiv de președinte al Statelor Unite. Asta sustine Anthony Scaramucci, fost director de comunicare al lui Trump, care este de părere că actualul lider de la Casa Albă se va retrage din cursa cel târziu in luna martie.

„Da, se va retrage din cursa, pentru ca va deveni foarte clar. Ok, va fi martie 2020, cel mai probabil va renunta pana in martie 2020. Va deveni foarte clar pentru el ca este imposibil sa castige Si este acesta tipul care va vrea sa fie umilit si sa piarda in calitate de presedinte in functie?

(…) Si, apropo, este destul de destept incat sa stie ca intregul Congres il uraste din tot sufletul”, a spus Scaramucci, citat de Vanity Fair.

Acesta a facut astfel o comparatie cu Lyndon B. Johnson, presedintele democrat care i-a succedat lui John F. Kennedy si care nu a mai candidat in anul 1968.

Anthony Scaramucci, fost finantist si bancher de pe Wall Street, a fost numit director de comunicare al lui Trump la Casa Alba pe 21 iulie 2017, fiind insa schimbat zece zile mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri