Tudorel Toader, fost ministru al Justiției, a reacționat la informația că ar fi fost transportat de urgență la spital.

Fostul ministru spune că a mers astăzi (n.r. luni), și nu duminică seară, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași ca să-și facă „analize medicale periodice”.

Altă simplă precizare! Când am fost la spital, timp de o oră și 20 minute, pentru a-mi scoate cele trei alunițe de pe față, presa a scris că m-am internat de urgență, având piciorul rupt! Astăzi când m-am internat pentru a-mi face analizele medicale periodice, presa găsește toate diagnosticele posibile. Aceștia suntem noi! Aceasta este presa noastră!”, a scris Toader, luni, pe pagina de Facebook.

Actualul rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași ar fi suferit un AVC ischemic pe partea dreaptă, potrivit Ziarul de Iași.

Tudorel Toader s-ar fi prezentat încă de aseară la spital, fiind internat la Terapie Intensivă, iar spre dimineaţă starea sa de sănătate a fost mai bună. Potrivit sursei citate, rectorul UAIC putea să îşi mişte mâna dreaptă.

Surse medicale au explicat pentru presa locală că cel mai probabil AVC-ul a fost tranzitoriu şi sunt şanse mari la o recuperare completă.

45 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =