Caută
Close this search box.

TVR face propagandă pentru Mircea Diaconu difuzând filme în care joacă actorul-candidat

tvr

La câteva zile după ce Mircea Diaconu și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, televiziunea publică a programat la TVRi două comedii în care joacă fostul actor.

Cele două filme sunt promovate ca fiind în regia lui Virgil Calotescu, nu pentru că ar juca în ele candidatul Mircea Diaconu.

Astfel, „Buletin de București” (1982) va putea fi urmărit sâmbătă seara, iar „Căsătorie cu repetiție” (1985) duminică seara.

Pe site-ul tvr se menționează și că Mircea Diaconu a primit premiul ACIN pentru interpretare masculină în 1983, iar „Buletin de București” a luat Trofeul Costineşti ’83 pentru cel mai bun film de tineret.

„Filmul este o comedie despre visul Silviei de a rămâne în Capitală, ea fiind absolventă a Facultăţii de Agronomie. Pentru a căpăta mult râvnitul buletin de Bucureşti care să îi înlesnească obţinerea repartiţiei dorite, e gata să facă o căsătorie de convenienţă, urmată – fireşte – de un divorţ rapid. După mai multe tatonări, ea îl descoperă pe Radu, şofer de taxi şi viitor medic veterinar, care se arată dispus să îşi… „însoare” buletinul contra cost”, mai scrie pe tvr.ro

„Căsătorie cu repetiție” este continuarea mai puțin reușită a primului film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri