Caută
Close this search box.

Valentin Ceaușescu: Pentru un mort, mă simt foarte bine

Valentin Ceaușescu a decalarat că ”pentru un mort, mă simt foarte bine”, după ce a  apărut o știre falsă care îi anunța decesul.

Valentin Ceaușescu, în vârstă de 71 de ani, a comentat știrea, pentru stirilekanald. ”Da, am auzit și eu zvonul ăsta, m-au mai sunat astăzi prieteni pe tema asta. Ce să comentez, pentru un mort eu zic că mă simt foarte bine! Nu știu ce apare în mediul online, nu mă preocupă asta, nu citesc niciodată așa ceva”, a precizat Valentin Ceaușescu.

Valentin Ceauşescu a fost cel mai mare dintre cei trei copiii ai familiei Ceauşescu. El s-a născut pe 17 februarie 1948 şi a urmat cursurile Şcolii Petru Groza, unde a terminat studiile liceale în anul 1965. În următorii doi ani a fost student al Facultăţii de Fizică din Bucureşti, după care a urmat şi a absolvit cursurile prestigiosului Imperial College din Londra.

În 1970 s-a reîntors în ţară, angajându-se la Institutul de Fizică Atomică, unde a lucrat până la pensionare.

Tot în 1970, pe 3 iulie, el s-a căsătorit cu Iordana Borilă, fiica lui Petre Borilă şi a comunistei de origine evreiască Ecaterina Abraham, cu care are un fiu, Daniel Valentin, născut în 1981. Valentin şi Iordana au divorţat în 1988.

În 1995, Valentin Ceauşescu s-a recăsătorit. Din această a doua căsătorie, fizicianul are o fată, Alexandra, născută în 1996.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu îi dă ultimatum Viorică Dăncilă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri