Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a afirmat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis, în discursul de intrare în cursa electorală pentru un nou mandat, i-a îndemnat pe alegători să voteze un Guvern PNL-USR la parlamentarele din 2020, astfel încât, până atunci, Viorica Dăncilă „poate sta liniştită în fotoliul prim-ministerial”.

Iată ce declară KWI: ‘Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate’. O nouă majoritate presupune un nou Guvern.

Noua majoritate se va constitui după alegeri, zice KWI. Deci abia după alegeri s-ar încumeta PNL să vina la guvernare, ca să nu aflăm cum stă treaba cu ştiinţa noilor penelişti de a guverna.

Până atunci Viorica Dăncilă, cu voie de la Iohannis, poate sta liniştită în fotoliul prim-ministerial. Alegerile pot fi la termen sau anticipate, mai spune KWI. Chestia cu alegerile anticipate e o gogoriţă, ştim cu toţii că aşa ceva nu se poate întâmpla. Aşa că dacă vreţi să aflaţi ce pot gălăgioşii oponenţi de azi, dacă vreţi să vedeţi un Guvern PNL cu USR în coadă, întâi votaţi.

Adică mergeţi în orb, blind, cum se zice la pocker. Ceea ce, adesea, sugerează cacealmaua. Dar asta, abia la sfârşitul anului viitor. Până atunci PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă”, a scris Vosganian, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =